Aanvraag: SSL-certificaten van derden

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel ondersteunt Wix geen SSL-certificaten van derde partijen. Alle Wix-websites zijn ingeschakeld met HTTPS, dus worden gemaakt met ingebouwde SSL-certificering.  We verifiëren geen websites die elders zijn gebouwd. Daarom kunnen we geen CSR-bestanden (SSL-authenticatie) genereren voor domeinen en subdomeinen die zijn gekoppeld aan externe websites.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die u in de toekomst zou willen zien, klik dan op Stem op deze functie  en we houden je op de hoogte.