Aanvraag: Automatisch privacybeleid genereren

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel heeft Wix geen automatische generator voor privacybeleid.
Bekijk onze aanbevelingen voor het opstellen van een privacybeleid. Houd er rekening mee dat Wix geen juridisch advies kan geven over hoe je een privacybeleid moet schrijven. Wij raden aan om juridisch advies in te winnen om je bij te staan.
Tip:
Gebruikers in Duitsland kunnen een app van derden inschakelen, Legal Texts by Trusted Shops, om hen te helpen een privacybeleid op te stellen.Deze app is beschikbaar via de Wix Appmarkt.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.