Accountinstellingen-aanvraag: Alternatieve methoden voor tweestapsverificatie

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Je kunt je account verifiëren met tweestapsverificatie met de Wix Owner-app, per sms of telefoontje, een verificatie-app of per e-mail. Het is momenteel echter niet mogelijk om gebruik te maken van tweestapsverificatie via back-upcodes.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.