Aanbevolen eCommerce-apps

Leestijd 2 minuten
Bereik een wereldwijde markt door je producten online te verkopen. Wix biedt een verscheidenheid aan eCommerce-apps. Lees meer over de beschikbare apps en kijk welke de juiste is voor jou.

Wix Stores

Wix Stores biedt je alle tools die je nodig hebt om een professionele online winkel te creëren en je producten op de markt te brengen. Al je verkopen zijn commissievrij!
Met Wix Stores kun je:
  • Fysieke producten of digitale downloads verkopen
  • Betalingen ontvangen met PayPal, creditcards, of offline
  • Je webshop promoten met geïntegreerde e-mailmarketing
  • Voor een veilige afrekening met SSL-certificaat zorgen
  • Je webshop onderweg beheren met de Wix Owner-app
  • Verzend- en afhaalopties toevoegen
  • Coupons en uitverkopen aanmaken
Klik hier om meer te lezen over Wix Stores.
Let op:
Wix Stores vereist een Business Premiumpakket.

Art Store

Als je een fotocollectie hebt, kun je de Art Store-app gebruiken om je afbeeldingen te verkopen als digitale downloads of om je afbeeldingen op mokken, doeken, tassen en meer te verkopen. Lees meer
Let op:
De Wix Art Store-app is gratis te gebruiken.

Etsy Store

Verhoog het verkeer naar je Etsy-winkel door deze op je Wix-website weer te geven. Je kunt het uiterlijk van je website aanpassen aan je voorkeuren en verkopen verrichten met creditcards en PayPal.
Let op:
De Etsy-app is gratis te gebruiken.

ECWID

Laat je bedrijf groeien met ECWID - een krachtig online handelsplatform. Ontvang betalingen in de vorm van creditcards, bitcoin en directe bankbetalingen.
Let op:
Verkoop tot 10 producten met de gratis versie van ECWID of upgrade om te genieten van het volledige scala aan functies van ECWID.

Andere apps voor webshops

Bekijk al onze webshop-apps.