2Checkout koppelen als betaalprovider

Leestijd 3 minuten
Vanaf september 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor het koppelen van 2Checkout als nieuwe betaalprovider voor je Wix-site. Als je 2Checkout al voor je site hebt ingesteld, kun je nog steeds betalingen via deze betalingsprovider accepteren.
Verbind 2Checkout als betalingsprovider om creditcardbetalingen van klanten te accepteren.
Algemene gegevens

Ondersteunde landen
Te gebruiken in meer dan 150 landen. Klik hier voor de complete lijst.
Let op: Het aanmeldingsformulier is alleen in het Engels.
Transactiekosten
Vanaf 3,5% + $0,35 per transactie. De kosten verschillen per land. Voor meer informatie, klik hier.
Accountactiveringstijd
Een paar dagen
Let op:
De valuta die in je Wix-account wordt gebruikt, moet overeenkomen met de valuta in je 2CheckOut-account. Als de valuta's niet overeenkomen, kunnen de transacties worden geweigerd.Klik hier om te lezen hoe je je valuta wijzigt.
Waar mogelijk koppelt Wix je automatisch met de meest geschikte provider in je regio, op basis van je voorkeuren en locatie. Als je liever 2Checkout gebruikt, en het is beschikbaar op jouw locatie, volg dan de onderstaande stappen:
Let op:
  • Terugbetalingen die zijn uitgevoerd in je 2Checkout-account, worden niet weergegeven als terugbetaald in Wix.
  • Als je 2Checkout als aanbevolen provider hebt gekregen, klik je op Koppelen en ga je direct naar stap 5 hieronder. Klik hier voor meer informatie.

2Checkout koppelen als provider:

1. Ga naar Betalingen ontvangen in het dashboard van je website.
    Tip: Bekijk rechtsboven je bedrijfslocatie. Klopt deze niet? Klik dan op het drop-down menu om het te wijzigen.
  2. Klik op Bekijk meer betaalmethoden.
3.  Klik op Opties bekijken naast Externe aanbieders van creditcards/betaalpassen.
4.  Klik op Koppelen naast 2Checkout.
Let op: Als je 2Checkout niet als optie ziet, controleer dan je bedrijfsadres in de sitemanager.
5.  Afhankelijk van of je een account hebt bij 2Checkout of een nieuwe moet aanmaken, selecteer je een optie
2Checkout heeft ons laten weten dat transacties met Mastercard in Azië mogelijk mislukken.