Wix Editor: הסבר על שמירה אוטומטית
האתר שלכם נשמר אוטומטית באופן קבוע בזמן שאתם עובדים ב-editor. השמירה האוטומטית מתחילה אחרי הפעם הראשונה שאתם שומרים אותו ידנית.
כדי להפעיל או לכבות את השמירה האוטומטית:
הקישו במקלדת על
Ctrl +
Alt +
A (ב-Windows) או
Command ⌘ +
Option +
A (ב-Mac).
שימו לב:
- אין שמירה אוטומטית אצל שותפי עריכה באתר (collaborators).
- הוספת אפליקציות לאתר תפעיל שמירה אוטומטית באופן אוטומטי, גם אם ביטלתם את השמירה האוטומטית.
- צפייה בתצוגה המקדימה של האתר תפעיל שמירה אוטומטית, גם אם השמירה האוטומטית הושבתה.

