Wix Chat Hakkında

2 min read
Sitenize bir sohbet kutucuğu ekleyin ve ziyaretçilerinize anında yardımcı olun. Wix Chat sayesinde online olduğunuz anda ziyaretçilerinizin sizinle iletişime geçmesine izin verebilir, hatta sitenizi gezen ziyaretçilerle sohbet başlatabilirsiniz. Başlamak için Wix Chat uygulamasını Editör’den sitenize ekleyin. Detaylı Bilgi

Sohbet Durumunuzu Ayarlama

Sitenizin kontrol panelinden veya telefonunuzda Wix mobil uygulamasından Gelen Kutusu'na erişebilir, sohbet durumunuzu ayarlayabilirsiniz. Hesabınızı Ascend Paketi’ne yükseltirseniz sohbet saatlerinizi önceden de planlayabilirsiniz.
Durumunuz çevrimiçi olarak ayarlandığında ziyaretçiler sizinle doğrudan site üzerinden sohbet edebilir. Durumunuz çevrimdışı olarak ayarlandığında Veri Yakalama formunu kullanarak ziyaretçi bilgisi toplayabilir, müsait olduğunuz anda ziyaretçilerinize yanıt verebilirsiniz.

Site Ziyaretçileriyle Sohbet

Tıpkı sohbet durumunuzu ayarladığınız gibi sitenizin kontrol panelinden veya telefonunuzdaki Wix mobil uygulamasından Gelen Kutusu'na erişip ziyaretçilerinizle sohbet edebilirsiniz. Hangisini tercih edeceğinize siz karar verin.
Her iki seçenekte de bir ziyaretçi sohbet başlattığında ya bilgisayarınıza ya da telefonunuza bildirim alabilirsiniz. Aynı zamanda gerçek zamanlı ziyaretçi durumunu görebilir ve sohbet başlatabilirsiniz.

Ek Özellikler

Wix Chat, ziyaretçilerinizle etkileşime girmenize yardımcı olan pek çok özelliğe sahiptir. Sitenizi görüntüleyen ziyaretçilere gönderilecek otomatik mesajlar oluşturarak bağlantınızı güçlendirin veya sohbet açmadan önce ya da çevrimdışıyken ziyaretçi bilgisi toplamak için veri yakalama formunu kullanın.

Did this help?

|