Wix Bookings ile Paketler Sunma

8 min read
Paketler, hem hizmet sağlayıcıları hem de müşteriler içindir. Müşteriler indirimli fiyatların tadını çıkarırken siz de müşterilerinizin sadakatini kazanırsınız.
Bu makale, müşterilerinizin tek seferde sabit sayıda seans rezervasyonu yapmasına izin veren planlar oluşturmanıza yardımcı olacak. Ücretli Planlar uygulamasıyla planınıza siz şekil verin. Karar sizin.
  • Faydalar: Her planın neye erişim sağladığını kontrol edin. Örneğin sunduğunuz herhangi bir seansa (örn. egzersiz sınıflarınız) ya da bir veya daha fazla özel sınıfa (örn. yalnızca başlangıç seviyesi pilates sınıfı) giriş izni veren bir plan oluşturabilirsiniz.
  • Süre: Planın kullanılabileceği süreyi sınırlandırabilir (örn. ayda 5 seans) veya sınırsız kullanım hakkı tanıyabilirsiniz.
  • Fiyatlandırma: Tekrarlayan ödemeler ve tek seferlik ödeme arasından seçim yapabilir veya planınızı ücretsiz sunabilirsiniz.
İpucu:
Müşterilerinize üyelik planı da sunabilirsiniz (örn. tüm yoga derslerine aylık sınırsız erişim). Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Önce pakete dahil etmek istediğiniz hizmetleri hazırlayın:

Şimdi kurulumu tamamlayın:

Hizmetler sekmesinden hizmetlerinizi görüntülerken bir pakete bağlı hizmetlerinizi “Fiyat” bilgisi kısmından görebilirsiniz.
Notlar:
  • Tekrarlayan Ödeme seçenekli paketler için: Müşterinizin paket süresi dahilinde kullanmadığı dersler bir sonraki döneme aktarılmaz. Örneğin müşteriniz her ay yenilenen, ayda dört seanslık bir paket aldıysa ve ocak ayında yalnızca iki seansa gittiyse şubat ayında altı değil, dört seansa erişebilir.
  • Planlarınıza erişmek için sitenizin kontrol panelinden Ücretli Planlar sekmesine tıklayın. Müşteriler paket satın aldığında sattığınız tüm planların listesini Satın Alınan Planlar sekmesinden görebilirsiniz.

Did this help?

|